Лъжи.
Опияняващи, сладки.
Лъжи.
В това си добър.
Това го умееш.
А тя ти повярва.
Душата си разкри.
Ти я понесе към лъжливия космос и от там с все сила я пусна.
Да пада, да пада. Лъжата се счупи.
Счупи се и тя.
Лъжи.
Опияняващи, сладки.
М. Т
© Мирослава Томева All rights reserved.