29 jul 2007, 15:55

лъжи ме 

  Poesía
794 0 1
Лъжи ме прекрасно...
Тогава по-малко боли!
Остана в стаята дъх на любов,
тъй отдавна жадуван - благослов!
Стъпките бавно оттекват,
от грешките чужди боли,
но кажи ми... кой, кого нарани?
Лунен лъч посяда да послуша
на сърцето любовната плеяда.
Трепкат в него чувства,
като хиляди звезди...
На хоризонта - твоят лик и най-сините очи!
Ръцете забравиха да галят.
Очите пресъхнаха в тъга.
Преглъщам...
        последната
            капка любов!

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??