2 dic 2009, 10:34

Лъка на Ерос аз откраднах 

  Poesía » De amor
444 0 0

Лъка на Ерос аз откраднах,

с колчана, пълен със стрели,

и всичките ги до една изстрелях;

неточен бил съм досега, уви.

 

Но ето ти срещу ми се зададе,

посегнах пак наново за стрела,

за жалост, всичките бях свършил,

в колчана нямаше една.

 

А ти все повече се приближаваш,

невъоръжен съм, нямам нищо за стрелба.

Пред мен заставаш, а пък аз отстъпвам

и беззащитен срещу теб стоя.

© Валесион Валесион Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??