По тема зададена от Vladimir Sabourín
***
Пази писането
като незаченато дете
в утробата на майка му,
която още няма представа,
че ще зачене от
невидима светлина,
спотайваща се в мрачното небе...
25 април 2020г.
©Екатерина Глухова
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados