24.04.2020 г., 6:55 ч.  

Пази писането 

  Поезия » Любовна, Друга
626 0 0

По тема зададена от Vladimir Sabourín

***
Пази писането
като незаченато дете
в утробата на майка му,
която още няма представа,
че ще зачене от
невидима светлина,
спотайваща се в мрачното небе...

 

25 април 2020г.
©Екатерина Глухова

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??