1 ene 2024, 10:38

Любе Маре 

  Poesía
130 0 1

Шъ упрегна, любе Маре,

старото магаре

И ш тъ крадна, любе Маре!

Таа нош, та утре!

Недей упряга луд гидийо

горкана магаре!

Ша ти дода орисийо!

Квото и да стане!

И да вика тейко,

и да плаче стара майка,

шъ ти дода лудо любе!

Шъ кумува синкото небе!

Тебе на мене и мене на тебе

до край светъ ша даде!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??