18 jul 2017, 13:24

Люби ме 

  Poesía » De amor
575 1 0

Люби ме с любов,

омразата я скрий,

с страст без власт,

без сласт.

Люби ме!

Изтръгвай викове

и нежност, милувка,

смях и пълнота.

Люби ме днес,

сега с топлота.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??