18 июл. 2017 г., 13:24

Люби ме 

  Поэзия » Любовная
461 1 0

Люби ме с любов,

омразата я скрий,

с страст без власт,

без сласт.

Люби ме!

Изтръгвай викове

и нежност, милувка,

смях и пълнота.

Люби ме днес,

сега с топлота.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??