Jul 18, 2017, 1:24 PM

Люби ме 

  Poetry » Love
456 1 0

Люби ме с любов,

омразата я скрий,

с страст без власт,

без сласт.

Люби ме!

Изтръгвай викове

и нежност, милувка,

смях и пълнота.

Люби ме днес,

сега с топлота.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??