грешник отсъди ти устата
че дълго бе забранен плод
че пустиня бе ми земята
а любовта ми... кивот
пий, люби ме
не мисли за сърцето
в прегръдка лъжи ме
че те има там далеко
по лъча тичаща гола
и играеща с цветята
в пяна морска гондола
ръка протегната в житата
и злато и песен
и сити мечтите
светът е тесен
да побере ти очите
© Графит Диамант Todos los derechos reservados