22 мая 2008 г., 10:38

Люби ме 

  Поэзия
670 0 3

 

 

 

 

грешник отсъди ти устата

че  дълго бе забранен плод

че пустиня бе ми земята

а любовта ми... кивот

 пий, люби ме

не мисли за сърцето

 в прегръдка лъжи ме

че те има там далеко

по лъча тичаща гола

и играеща с цветята

в пяна морска гондола

ръка протегната в житата

и злато и песен

и сити мечтите

светът е тесен

да побере ти очите

 

 

 

 

© Графит Диамант Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??