7 sept 2010, 22:21

Люби ме под дъжда 

  Poesía » De amor
744 0 2

Под дъжда на лятото ме люби -
със тръпката на вятъра нежен.
С дъждовните капки сме сами.
Днес сме лято, утре ще сме есен.

Люби ме днес, а утре ще тъжа.
Днес искам вкуса ти да усетя
под капките тъй чисти на дъжда.
Утре пак сълзите ми ще светят.

Под капките на дъжда ме люби.
Днес за нас дори небето плаче.
Така не ни е студено. Та нали
Любовта топлина и нежност значи...

© Нели Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??