7 сент. 2010 г., 22:21

Люби ме под дъжда 

  Поэзия » Любовная
745 0 2

Под дъжда на лятото ме люби -
със тръпката на вятъра нежен.
С дъждовните капки сме сами.
Днес сме лято, утре ще сме есен.

Люби ме днес, а утре ще тъжа.
Днес искам вкуса ти да усетя
под капките тъй чисти на дъжда.
Утре пак сълзите ми ще светят.

Под капките на дъжда ме люби.
Днес за нас дори небето плаче.
Така не ни е студено. Та нали
Любовта топлина и нежност значи...

© Нели Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??