6 oct 2010, 21:18

Любим човек 

  Poesía » De amor
810 0 1

Един за нас беше, до вчера ти до нас стоеше,

сърцата си заедно разтваряхме, спокойно всички със тебе разговаряхме.

За радост болките, тъгите, дълбоко във душата скрити.

Щастлив съм аз, че те открих и светли спомени със тебе споделих.

© Красимир Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??