Oct 6, 2010, 9:18 PM

Любим човек 

  Poetry » Love
812 0 1

Един за нас беше, до вчера ти до нас стоеше,

сърцата си заедно разтваряхме, спокойно всички със тебе разговаряхме.

За радост болките, тъгите, дълбоко във душата скрити.

Щастлив съм аз, че те открих и светли спомени със тебе споделих.

© Красимир Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??