6 окт. 2010 г., 21:18

Любим човек 

  Поэзия » Любовная
804 0 1

Един за нас беше, до вчера ти до нас стоеше,

сърцата си заедно разтваряхме, спокойно всички със тебе разговаряхме.

За радост болките, тъгите, дълбоко във душата скрити.

Щастлив съм аз, че те открих и светли спомени със тебе споделих.

© Красимир Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??