За мене си любима книга
и всеки ден си те чета.
На чувствата не казвам: Стига!
Разцъфнали са в пролетта.
Любовна пролет денонощна,
южнякът топъл си ми ти.
Обичам те без капка сложност
щом шепнеш ми: Към мен лети!
И аз възторжена долитам,
щастлива съм и пак, и пак,
обичаш ли ме и не питам,
обичаш в слънце, дъжд и сняг.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Петя