9 jun 2016, 18:22

Любими мой 

  Poesía » De amor
1285 1 0

     Любими мой, усмивката ти за                
     мен е слънчев лъч. Очите ти са къс         
     от небето. Устните ти са медена роса,  
     от които искам да отпия.

   

    Любими мой, гласът ти за мен
    е бистра река, в която копнея да се потопя.
    Докосването ти нежен полъх,
    за който жадувам ден и нощ.

  

    Любими мой, накъдето и да
    погледна съзирам твоето лице.
    Виждам те в звездите, в луната и в
    облаците дори.
     

© Ани Овчарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??