Любими мой, усмивката ти за
мен е слънчев лъч. Очите ти са къс
от небето. Устните ти са медена роса,
от които искам да отпия.
Любими мой, гласът ти за мен
е бистра река, в която копнея да се потопя.
Докосването ти нежен полъх,
за който жадувам ден и нощ.
Любими мой, накъдето и да
погледна съзирам твоето лице.
Виждам те в звездите, в луната и в
облаците дори.
© Ани Овчарова Все права защищены