20 ene 2010, 0:51

Любимият идва 

  Poesía » De amor
790 0 0

Все те гледам, без да се нагледам

... викам със сърцето си: Ела при мен! Ела ме утеши!

Как да те извикам и винаги заедно да вървим?

Желая съдбата ти щастлива,

красиви думи за Любов да шепне.

А Любовта... нека тя бъде като цвете живо,

което никога да не повехне!

Не мога злато да ти дам,

пари, богатство или слава.

Сърцето ми е твоя храм

и в него свята и искрена Любов остава!

Вземи го този дар... Вземи го ти от мене

и нека душата моя никога да не стене!

В сърцето ми раждат се поеми

и блика като песен Любовта.

Лицето ти искам свенливо аз да видя

и гласът ти силен, нежен аз да чуя.

Сърцето ти щастливо да бъде,

а животът - усмихнат, блажен и красив.

 

© Нели Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??