Все те гледам, без да се нагледам
... викам със сърцето си: Ела при мен! Ела ме утеши!
Как да те извикам и винаги заедно да вървим?
Желая съдбата ти щастлива,
красиви думи за Любов да шепне.
А Любовта... нека тя бъде като цвете живо,
което никога да не повехне!
Не мога злато да ти дам,
пари, богатство или слава.
Сърцето ми е твоя храм
и в него свята и искрена Любов остава!
Вземи го този дар... Вземи го ти от мене
и нека душата моя никога да не стене!
В сърцето ми раждат се поеми
и блика като песен Любовта.
Лицето ти искам свенливо аз да видя
и гласът ти силен, нежен аз да чуя.
Сърцето ти щастливо да бъде,
а животът - усмихнат, блажен и красив.
© Нели Христова Всички права запазени