12 abr 2007, 10:57

ЛЮБОВ 

  Poesía
727 0 5
 

Любов като взривено лято,

изхвърлило удавници на плажа.

Kато слънца, избухнали и овъглили

хоризонти и миражи.

Любов като припадък!

Tуп-туп, изкърти ми ребрата

една любов напълно непозната.

© Марта Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??