12 апр. 2007 г., 10:57

ЛЮБОВ 

  Поэзия
710 0 5
 

Любов като взривено лято,

изхвърлило удавници на плажа.

Kато слънца, избухнали и овъглили

хоризонти и миражи.

Любов като припадък!

Tуп-туп, изкърти ми ребрата

една любов напълно непозната.

© Марта Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??