22 may 2007, 20:27

Любов 

  Poesía
727 0 1

Ти се приближи до мен и аз разбрах, че ти си лъжа.
Ти, любов, си най-красивата лъжа, която съм срещал.
Толкова много те търсих, а Ти все в сърцето ми си шептяла.
Ако не беше вътре в мен, нямаше да живея.

Ако си тръгнеш ще умра.
Ако останеш ще се преродя.
С тебе горя, а без теб ще угасна.
Затова стой там, кадето си, там, където никой не те вижда,
защото всеки, който те види, ще oслепее.

Ти си толкова силна светлина, която само душата е способна да разбере.
Ти си живота и смъртта, която ражда толкова красиви неща.
Ти си онова, което умът не разбира, а душата копнее.
ЗА ТЕБ, АЗ ЖИВЕЯ ЗА ДА СЕ НАУЧА ДА УМРА.

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Ако си тръгнеш ще умра.
    Ако останеш ще се преродя."
Propuestas
: ??:??