31 jul 2014, 22:05

Любов 

  Poesía » De amor
591 0 0

Зърнах я съвсем случайно,
снежнобяла на пристана стои,
гледа ме и шепти:
ще дойдеш ли с мене ти?

На гребена на морската вълна
в звезден танц ще се завъртим
и луната ярка по златна пътека ще ни поведе,
към пясъка горещ,
в морския град с името Бургас!

Калина Петкова
29.05.2014 г.
гр. Русе 

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??