31.07.2014 г., 22:05 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
589 0 0

Зърнах я съвсем случайно,
снежнобяла на пристана стои,
гледа ме и шепти:
ще дойдеш ли с мене ти?

На гребена на морската вълна
в звезден танц ще се завъртим
и луната ярка по златна пътека ще ни поведе,
към пясъка горещ,
в морския град с името Бургас!

Калина Петкова
29.05.2014 г.
гр. Русе 

© Кали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??