22 dic 2007, 11:57

Любов?!? 

  Poesía » De amor
643 0 2

Любов? Какво е това?

Нима е нещо сладко или пък горчи?

Нима е солено и дори кисели?

Чувство, нали?

Прекрасно дори!

Изпиташ ли го ти, сърцето ти трепти и казваш дори:

- Любов ли си ти?

Ако е любов, и то споделена, ще си сладко и няма да горчиш, но ако

несподелена си  ти, ще горчи, кисели и дори ще остави следи!

© Денислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??