Любов? Какво е това?
Нима е нещо сладко или пък горчи?
Нима е солено и дори кисели?
Чувство, нали?
Прекрасно дори!
Изпиташ ли го ти, сърцето ти трепти и казваш дори:
- Любов ли си ти?
Ако е любов, и то споделена, ще си сладко и няма да горчиш, но ако
несподелена си ти, ще горчи, кисели и дори ще остави следи!
© Денислава All rights reserved.