ЛЮБОВ
И не зная какво си, любов,
но със теб да живея аз свикнах.
Ти си мой порив и мой благослов.
С това ти плени ме и те обикнах!
Ти за мен си далечна пътека,
в тишината - най-искрен зов.
От теб съм роден и във мен аз те нося,
ти за мене си просто... любов!
Ти си начало на моята младост.
С теб ще крача по пътя суров.
Ти ме научи и как да обичам.
Ти си ми нужна, моя любов!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados