8 ene 2010, 11:36

Любов 

  Poesía » De amor
646 0 11

Любов - изтръпване и слабост,

любов - емоция без грим.

В живота си частица радост

дори за миг, неуловим!

Връхлиташ в сърцето уморено

нечакана, неканена, сама

и времето се втурва запъхтяно,

препуска с нова честота.

 

Пронизваш със стрели съдбовни,

как страдам, а не мога да умра,

дори спасение не търся

и сякаш друга съм сега:

ранима, слаба, заслепена,

протягаща към теб ръка

и гордата царица наранена

е просякиня в любовта...

 

 

© Nina Toshich Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??