10 abr 2009, 22:53

Любов 

  Poesía » De amor
1095 0 1

Любов 

 

Намерих себе си, но не намерих теб,

а толкова желая да те има!

Запазих вярата, тая надежди.

Любов, ти толкова недостижима!

 

Живея с теб, със слънцето и със цветята,

усещам полъха и чувствам миризмата...

Ухание на пролет, пропито от мечти:

Любов, нима това си ти?

© Веси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • дано да е тя!!!
    красивото стихотворение, Веси!
Propuestas
: ??:??