Любов
Дъжд във вятър си, роса.
Слънце в ледената зима.
Полъх нежен в утринта.
Нека, нека да те има...
Нека всичките сезони
да се слеят във едно.
Никога не ставай спомен,
просто ти бъди, Любов!
16.03.2013 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados