16.03.2013 г., 11:56 ч.

Любов 

  Поезия
621 0 17

 

 

                                     Любов

 

                         Дъжд във вятър си, роса.

                         Слънце в ледената зима.

                         Полъх нежен в утринта.

                         Нека, нека да те има...

 

                         Нека всичките сезони

                         да се слеят във едно.

                         Никога не ставай спомен,

                         просто ти бъди, Любов!

 

 

                                                    16.03.2013 год.

 

                             

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??