13 jun 2010, 21:22

Любов 

  Poesía » De amor
826 0 2

ЛЮБОВ

 

 

 

Премина ухание

с вкус на канела,

то беше сияние...

но всичко отнела...

 

То беше явление

за моите чувства,

то беше мъчение

и как да почувства?

 

Душата да страда

или тържествува?

Върховна наслада...

                                                     любовта съществува!

© Николай Врачански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??