ЛЮБОВ
Премина ухание
с вкус на канела,
то беше сияние...
но всичко отнела...
То беше явление
за моите чувства,
то беше мъчение
и как да почувства?
Душата да страда
или тържествува?
Върховна наслада...
любовта съществува!
© Николай Врачански Все права защищены