16 sept 2010, 12:32

Любов 

  Poesía » De amor
602 0 1

 

Когато едно цвете

подарено е с любов,

не бърза да увехне,

а с красота те радва то.

 

Любовта в сърцата ни

поддържа неувяхващото цвете,

показват колко истинска е тя

и че покълнала е в нашите сърца.

 

Когато искрено обичаш,

всичко покрай теб цъфти,

слънцето изгрява в стаята,

затуй и цветето стои.

 

 

 

10.09.2010г.

 

© Ренета Грънчарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??