Защо човек се влюбва и в
раните си дълбоко той възбужда?
Питам се, какво е любовта,
дали е по-тежко от смъртта?
Дали твоите очи ще са в моите мечти,
дали до мен ще си или с друг ще си ти ?
Лутам се и отговори на въпросите си не намирам,
но знам едно, че накрая винаги ще боли!
© Наско Тодоро Todos los derechos reservados