3.05.2013 г., 14:23 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
521 0 0

Защо човек се влюбва и в 
раните си дълбоко той възбужда?
Питам се, какво е любовта, 
дали е по-тежко от смъртта?

Дали твоите очи ще са в моите мечти,
дали до мен ще си или с друг ще си ти ?
Лутам се и отговори на въпросите си не намирам,
но знам едно, че накрая винаги ще боли! 

© Наско Тодоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??