15 ene 2010, 13:16

Любов 

  Poesía » Versos blancos
638 0 4

Толкова много любов

В малката

светлоцветна вселена

Залязва небето

и е бистра земята

Уморено

любовно си ляга

нашият бял свят

Тази нощ

любовта ще ни свети.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??