Jan 15, 2010, 1:16 PM

Любов 

  Poetry » White poetry
637 0 4

Толкова много любов

В малката

светлоцветна вселена

Залязва небето

и е бистра земята

Уморено

любовно си ляга

нашият бял свят

Тази нощ

любовта ще ни свети.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??