27 ene 2011, 21:08

Любов 

  Poesía » De amor
516 0 1

И днес се чувствам слаба, като утре и по следващия ден,

светът ми се срина и духът ми е сломен.

Грешките са моя сянка, а сълзите Добър ден,

очите ми страдат, животът ми е разорен.

Надеждата ме изостави и аз се предадох,

а преди това цялата си любов раздадох.

Тишината не ми прави впечатление, изгубих желание,

сама съм, но всъщност приятел е моето страдание.

 

Слаба бях, но се чувствам силна днес, защото си тук,

незаменими казват няма, но като теб няма друг.

Откривам всичко прекрасно, аз съм щастлива,

всеки ден се чувствам още по-красива.

За безкраен живот не заменям любовта си,

за безброй пари не продавам обичта си.

Любовта, за нея трябва да се живее, светът зависи от нея,

и точно заради любовта продължавам да искам да живея.

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "В любовта всичко е чисто. Свещено нещо е любовта. Който се меси в любовта на двама души, той противодейства на Божия Дух. Ако двама души се обичат, Бог е между тях. Те са две реки, които се сливат в една и продължават да текат заедно".
Propuestas
: ??:??