17 jun 2009, 20:39

Любов 

  Poesía » De amor
581 0 0

Любов ли е да пишеш всеки ден,

не седмица,,а месеци, година,

и да живееш нечия сьдба

като частица неделима?

 

Любов ли е по снимка да вьздишаш

и да жадуваш непочуствени рьце,

очи и устни невидяни да целуваш

и вместо тяло да се любиш сьс сърце?

 

Любов ли е безумно да изтръпваш

при всеки телефонен звън

и чуеш ли гласа далечен

да шепне: Обичам те!

© Георги Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??