Любов ли е да пишеш всеки ден,
не седмица,,а месеци, година,
и да живееш нечия сьдба
като частица неделима?
Любов ли е по снимка да вьздишаш
и да жадуваш непочуствени рьце,
очи и устни невидяни да целуваш
и вместо тяло да се любиш сьс сърце?
Любов ли е безумно да изтръпваш
при всеки телефонен звън
и чуеш ли гласа далечен
да шепне: Обичам те!
© Георги Маринов All rights reserved.