7 may 2011, 20:56

Любов 

  Poesía » De amor
579 0 1

Откъде се ти яви,

сърцето мое ти плени

Лятото, морето, сините вълни,

искам с мене вечно да си ти.

Под звуците на бурното море

ще бъда с теб под яркото небе,

ще ти шепна нежно на уше:

"Обичам те, ти си моето мишле!"

Погледни нагоре към небето,

ще почувстваш ти в сърцето

едно велико чувство - което

ще се прероди,

ако го почувстваш и ти!

Жадувам твоята любов,

нежни думи шепна в благослов,

усещам твоята топлина,

сякаш ти си до мен сега.

Всеки ден за теб мечтая,

какво направи с мен, не зная.

В сърцето мое ти се настани,

да си тръгваш ти не си мисли!

© Елена Андонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??