Животът ти прилича ми
все повече на сделка,
предава се, продава се,
същинска пъргавелка.
Обича ме, отрича ме,
но аз не се отказах,
обичах те, отричах те
и се самонаказах.
Сърцето ми обръща се,
че с теб това се случва,
животът ти превръща се
във безгласна буква.
© Рот Кив Todos los derechos reservados