Feb 20, 2010, 9:10 PM

... Любов 

  Poetry
502 0 1

Животът ти прилича ми

все повече на сделка,

предава се, продава се,

същинска пъргавелка.

 

Обича ме, отрича ме,

но аз не се отказах,

обичах те, отричах те

и се самонаказах.

 

Сърцето ми обръща се,

че с теб това се случва,

животът ти превръща се

във безгласна буква.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??