Любов
Тя е повече от мисъл,
тя е повече от чувство!
Не! Не я заключвай с думи!
Спри! Не я души с изкуство!
Пази я и не я предавай,
заради удобства книжни!
Несбъдната не я оставяй!
Тя е въздух. Дишай! Дишай!
© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados