Sep 29, 2015, 9:54 PM

Любов 

  Poetry
421 0 0

Любов

 

Тя е повече от мисъл,

тя е повече от чувство!

Не! Не я заключвай с думи!

Спри! Не я души с изкуство!

 

Пази я и не я предавай,

заради удобства книжни!

Несбъдната не я оставяй!

Тя е въздух. Дишай! Дишай!

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??