Кажи ми как сега да заспя,
как, като боли от любовта?
Как да затворя очи, като там пак си ти?
Искам да изкрещя, че не ме боли и просто дъждът вали...
Но ето навън слънце пече и аз с усмивка излизам,
"щастлива е" казват си всички и завиждат може би,
но никой не знае какво сърцето ми таи.
Там огън гори и борба водя със себе си.
Как да те забравя, кога ще спре да боли?
Обичам те и си в сърцето ми...
и ако дойдеш пак при мен, ще споделя пак живота си!
© Теди Todos los derechos reservados