Да! От любов имам нужда!
Да ме обича само един, не всички мъже.
Любов! Да! Любов ми е нужна,
за да живея със смисъл поне.
И знаеш ли, аз съм щастливка,
защото, ти хвана ръката ми,
когато аз в нужда изпаднах,
че в този момент мисъл коварна
се опитваше сърцето ми да раздере.
За туй те обикнах и искам със теб
живота нататък
с любов да живея -
и в глъчка, и в радост
със теб да се смея.
Обичам очите ти,
обичам ръцете ти,
обичам и устните
несигурни, нежните,
когато целуват ме,
когато хортуват ми.
Обичам душата ти.
Обичам бедрата ти,
тъй силно се вплели
с любов във телата ни.
Обичам те целия
и искам те целия.
Без теб няма смисъл
животът ми, клетият.
Без теб бих умряла,
защото жадувам те...
10.04.2006г.
© Йовка Петкова Todos los derechos reservados
хареса ми, Йовка.